Beoordelingen van Edo Ede

Recente recensies

5.0
Anne-Linde
14 juni 2021

De pokebowl blijft favoriet bij Edo, maar deze keer kwam de bezorger een half uur later dan verwacht helaas.

Nadia
11 juni 2021

Ik heb erg genoten van mijn pokébowl, bubble tea en sushi! Ik heb lang getwijfeld over de pokebowl omdat er niet gespecificeerd wordt wat voor groente en fruit erin zitten. (Voor de nieuwsgierige onder ons: aardbei, ananas, komkommer, avocado en edamames in de zalm pokebowl) ik vindt zelf fruit in mijn hartige eten nooit zo lekker maar besloot het toch te proberen. Viel niet tegen, maar zou niet snel aardbeien in mijn poke bowl doen. Hoop toch dat jullie ook een ‘stel je eigen poke bowl’ iets gaan opstellen zoals met je ook kan doen met de wok :)

Joyce Meeuwissen
10 juni 2021

Was dit keer niet zo lekker, weinig groeten in de udong

Loes
3 juni 2021

Heeft heerlijk gesmaakt, bezorging was precies op tijd.

joost
22 mei 2021

gewoon goed

Gerda
16 mei 2021

De Poke Bowls waren weer superlekker. Dit keer hadden we een vegetarische en een met crispy chicken. De vorige keer met zalm, allemaal heerlijk! Echt een aanrader!

Ger
15 mei 2021

De meest perfecte sushi die je maar kunt wensen

Schlimmer
15 mei 2021

Geen wasabi geen soja !!!!

Hans
10 mei 2021

Genoten van de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma v Heusden
9 mei 2021

De snelheid van de bezorging was prima, maar de bezorging laat wel te wensen over. De ongeïnteresseerde jongeman mompelde iets en gaf de bestelling aan. Hij droeg geen mondkapje en deed zeker niet aan de Corona regels, zoals de bestelling neerzetten en een stap achteruit doen. Zelfs een “ eet smakelijk” kon er niet af. Jammer want het eten was heerlijk!

Sabine
6 mei 2021

Was weer heerlijk

Kees Bakker
2 mei 2021

Het was weer geweldig lekker EDO Team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert
2 mei 2021

Uitstekende maaltijd, prima alternatief voor een restaurant bezoek. Vooral zo doorgaan Maaltijd ook goed op temperatuur.

Rene
2 mei 2021

Helaas geen stokjes meegeleverd. Alles lekker behalve de loempia's. Loempia's waren slap. Edemame boontjes waren heel lekker.

Linda
30 april 2021

Tijdens de vakantie een keer niet koken is heel fijn maar met alle restaurants die dicht zijn een uitdaging. Maar de bezorgservice van Edo bood uitkomst. Prima service, perfect op de afgesproken tijd. En heerlijk gegeten!! Ook onze jonge kids. Volgende keer als we in de buurt zijn bestellen we weer!

Ellen
18 april 2021

Af en toe gewoon jezelf verwennen met een heerlijke maaltijd van Edo. Ook dit keer weer ontzettend genoten. Het ziet er altijd mooi en verzorgd uit en de smaken zijn voortreffelijk. Het is altijd weer een feestje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob Van Heukelom
18 april 2021

Errug Lekkerrr deze!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DJD
16 april 2021

Bezorging was ruim voor de aangegeven tijd en de bubble tea is super!

Frans
16 april 2021

Heerlijk weer zoals gewoonlijk. Alles weet tiptop .en snelle bezo6

Jasper
16 april 2021

2 x pokebowl besteld en 1 x sjanhai noodles De pokebowls waren super maar de noodles waren helaas veel te gaar en daardoor smakeloos

Jacy groeneveld
15 april 2021

Zeer snel en van goede kwaliteit!!

Laurens
11 april 2021

Beste poke bowl in Ede

Jurre
6 april 2021

Ik wordt hier altijd super geholpen en ze zijn gigantisch vriendelijk!

johobear
3 april 2021
Ria
3 april 2021

Was super lekker.

Roeltje
2 april 2021

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

Mark
27 maart 2021
Hugo
25 maart 2021

Heerlijk

Linda
24 maart 2021

Super lekkere poke bowl!!

Koolwijk
22 maart 2021

Lekker eten voor een schappelijke prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
21 maart 2021
Oma Trein
20 maart 2021

Mijn kleinzoon die morgen 6 jaar wordt wilde sushi eten samen met Over Oma . Hij is er dol op en vooral op degene die met Avocado en Kommer zijn bereid. Beide hebben we genoten van de heerlijke hapjes . Prachtig op tijd kwam de bestelling aan. Edo is een aanrader.

Antoinette
19 maart 2021

Het eten was niet zoals verwacht. Veel ongevraagde groente door de wok, tas droop van het vet. Sushi zat verpakt bij het warme eten. Al met al niet voor herhaling vatbaar

Hugo Jongeneel
15 maart 2021

Netjes verzorgd en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
14 maart 2021
johobear
13 maart 2021

Lekker drankjes

Mees vd Kamp
10 maart 2021

Het eten was koud zelf op moeten warmen

johobear
6 maart 2021

De beste drankjes in town!

Linda
6 maart 2021

Heerlijke poke bowl! Absolute aanrader.

GD
4 maart 2021

Heerlijl

Kees Bakker
1 maart 2021

Het was weer zoals het moet zijn. Geweldig lekker😃👍

Kemal
28 februari 2021

Mag iets meer saus/smaak hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jane Tai
27 februari 2021

Weer overheerlijke Pokebowls en Buba Tea en soda ontvangen ruim binnen de bezorgtijd. Top!!

Anita
25 februari 2021

Het eten was heerlijk, vaker bij jullie besteld. Omdat warm en koud bij elkaar liggen bij het bezorgen is de sushi lauw, misschien dat jullie daar iets mee kunnen. Dat is namelijk zonde van de sushi. Verder was het heerlijk zoals altijd

Inge
21 februari 2021
Ingrid
21 februari 2021

Erg lekker gegeten, ondanks dat het eten helaas lauw was. Bezorging ruim op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
21 februari 2021

Erg smakelijk en mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joho Beer
21 februari 2021

Lekker drinken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
21 februari 2021

Eten op tijden warm. Beide gerechten zoals verwacht.... lekker

Meilau
20 februari 2021

De lekkerste sushi van Ede

Jessica
20 februari 2021

Super vers en lekker!

Gert
18 februari 2021

Diverse gerechten, wederom van hoge kwaliteit, tegen een redelijke prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jochem
16 februari 2021

Zeer lekker weer, ga zeker terug

Sanne
15 februari 2021

Lekker gegeten, bezorger was mooi optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
15 februari 2021

Bij uitpakken van het pakket bleek, dat een groot gedeelte van de yakatori saus in de tas en andere gerechten terecht gekomen was, waardoor een enorme kliederboel ontstaan is. De kwaliteit van het voedsel was echter, zoals gewoonlijk, zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
14 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Anke Wi
13 februari 2021

Super snel geleverd (waarvoor dank). Sushi zelf was minder goed dan vorige keer. Heel veel mayonaise erin, zelfs in simpele komkommer maki (echt niet nodig). Zeewier was beetje taai... jammer.... volgende keer weer beter?

Oostenrijk
12 februari 2021

Een dag te vroeg bezorgd, niet goed gelezen jammer.😩😩😩

Jesse
11 februari 2021

Heerlijk gegeten!

de Klerk
8 februari 2021

Erg lekker van gegeten. Ze hadden ons wat extra sushi gegeven vanwege het slechte weer. Goede service dus. Ik kom zeker terug!

JP
7 februari 2021

Het was weer heerlijk. Crispy chicken was heerlijk mals en krokant. Ook de ossenhaas wok weer erg goed! Tot de volgende keer.

Gert
7 februari 2021

Zoals altijd uitstekende maaltijd en prima levering. Top!

Kees Bakker
7 februari 2021

Weer een geweldige smaak beleving en keurig op tijd geleverd. Bedankt team EDO.

Inge
6 februari 2021

Pokebowl was echt heerlijk, vond alleen de zalm een beetje weinig. Ga het zeker nog een keer bestellen.

gerrie enCarel
6 februari 2021

Wij bestellen altijd bij EDO en het eten is tot nu toe altijd geweldig geweest ook de bezorging is niets op aan te merken, daar om 5 sterren

johobear
4 februari 2021

Lekker eten/drinken

RC van Leusden
3 februari 2021

Was heerlijk alleen twee menselijke foutjes wat altijd kan gebeuren. ipv van garnalen hadden we gewokte beef. En verdwijnt de rijst in de prullenbak had gevraagd dit niet te leveren. Uiteraard zonder verwachting van een alternatief.

Hugo Jongeneel
1 februari 2021
Frits
1 februari 2021

Uitstekende sushi! Keurig op tijd geleverd op mooie stevige schalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
31 januari 2021

3 kwartier te laat eten steenkoud totaal geen begrip niet gebeld dat later zou komen na half uur zelf maar gebeld kreeg te horen compensatie doen ze niet aan nooit meer dus

Fydr
29 januari 2021

Verrukkelijk

Beumer
24 januari 2021

Uitstekend op tojd bezorgd. Helaas was er bij 2 vd 4 gerechten Noodles geleverd ipv de bestelde witte rijst. Verder alles vlgns verwachting. De fooi is terecht gegeven. M vr grt Gerrit

onbekend
24 januari 2021

Lekker en goede kwaliteit. Bezorging keurig op tijd

johobear
23 januari 2021

Lekker eten/drinken!

Hanneke
22 januari 2021
Maarten
22 januari 2021
Roos
22 januari 2021

uiterst vriendelijk bezorger en dit is ons vaste plek om aziatisch eten te halen als we in Ede zijn!

v Kempen
17 januari 2021

Lekker ! Maar; niet echt warm ( logisch) dus in de magnetron 800 w 3,5 min, misschien op de doos vermelden? Doos wel bestand tegen magnetron? Sushi: wij wisten niet meer precies wat wat is, vermelden op de doos? Gr Paul van Kempen Woolbeek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thimo
17 januari 2021

Lekker als altijd.

Jan J
16 januari 2021

Super lekker en vlot bezorgd.

Melnie
13 januari 2021

Goed, zelfs te vroeg!

Jessica
10 januari 2021

Superlekker en vers. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lind
9 januari 2021

Ik heb niks besteld dit is naar een foutief email adres gestuurd, ik ben niet deze klant...graag dit email adres verwijderen uit uw bestand. Bedankt

johobear
7 januari 2021

Goed service!

Frank Chargois
4 januari 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ro
3 januari 2020

Snelle bezorging. Ik kreeg heel veel sushi voor relatief weinig geld, goeie deal dus. Ik persoonlijk vind de sushi wel iets te zoet maar verder heel lekker. Goede gecombineerde smaken en lekker vers. Ik had verder een bubble tea. Ik weet niet hoe dit hoort te smaken aangezien ik het nog nooit eerder heb gehad, maar die vond ik echt smerig.

Jan1951
3 januari 2020

Snel bezorgd en lekker gegeten. Fijne crispy chicken salade

Mees vd Kamp
2 januari 2020

het bakje saus was open gegaan, alles zat onder de saus, bakje zelf was leeg. leek er op dat de zak waar het in zat te straks was dichtgeknoopt waardoor het bakje is gekanteld en open gegaan. jammer was ook dat het gerecht met eend koud was.

Cees
1 januari 2020

Het was weer heerlijk

Maseda
1 januari 2020
Gert
31 december 2020

Ondanks de nieuwjaarsdrukte, weer lekker gegeten. Helemaal top!

Bas
31 december 2020
Anne
31 december 2020

Vandaag pakket familie besteld, zouden er 62 zijn. 55 ontvangen. Normaliter heel tevreden, maar nu voor oud en nieuw verrast met minder ivm het bezoek en gekregen aantal.

Wendy
27 december 2020

Bezorging exact volgens tijd en alles smaakte heel lekker. Ook werd er qua sushi rekening gehouden met zwangerschap, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

johobear
26 december 2020

Goed service!

Polman
25 december 2020

Heel erg lekker en snel gebracht.

Martijn
25 december 2020

Prima eten. Vonden het niet ‘speciaal’. Bezorging gevraagd om 18h en was keurig op tijd. Wel ‘s morgens op tijd in het voren besteld.

Liever niet
25 december 2020

Altijd stipt op tijd, echt top. Dat geldt ook voor de kwaliteit van sushi’s en sashimis

Htildar
24 december 2020
Nick Van Den Brand
23 december 2020

De grote en de smaak van de sushi geweldig!

Nens
23 december 2020

Beste sushi van Ede

Hedde
20 december 2020

Eten was weer prima, alleen het gratis drankje was deze keer vergeten... daarom een ster minder voor de bezorging...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eduard
20 december 2020

Het eten was heerlijk. De Bestelling was vlot geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baljet
15 december 2020

Top

Frits
14 december 2020

Altijd positief over Edo, maar blijf wel op de kwaliteit letten! De rijst was nu heel erg vet. Ik denk dan terug aan de woktafels van weleer met heerlijke gekruide rijst met gebakken ei. Dat was super lekker! Breng die restaurantkwaliteit weer terug! Zeker nu je alleen bezorgt!

Ano
12 december 2020

Niet lekker

Hedde
12 december 2020

Het maandmenu was weer heerlijk!!

Anoniem
11 december 2020

Het is super lekker, maar wat wel jammer was was dat ik bij de bestelling GEEN paprika had gezet maar er toch wel paprika in zat.. ik ben allergisch.

Lens
11 december 2020

Zoals altijd top!

Ans
6 december 2020

Voor de eerste keer bij Edo besteld. Het eten was goed, maar helaas niet warm.

Marcos
29 november 2020

Tevreden zoals altijd. Netjes op tijd geleverd. Alles wat warm moet zijn is warm. Kwaliteit is top. Wij bestellen nergens anders. Het is wel wat onduidelijk met gember, soya en wasabi. Soms zit het er automatisch bij en soms moet je het apart bestellen. Wasabi is ook altijd wat weinig.

Jamila
26 november 2020

Altijd de beste sushi in ede. Maar vandaag was nog erg lekker bedankt.

Melanie
25 november 2020

Was heel lekker en nog goed warm

Petra van der Ent Braat
23 november 2020

Lekker gegeten En mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Crystal
22 november 2020

Was weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan W
22 november 2020

Super service en zeer smakelijk. Asolute aanrader !

Hedde
21 november 2020

Heerlijk gegeten en eten was er binnen 40minuten

Bas
21 november 2020
Lagerweij
20 november 2020

1 van de 2 gerechten juist geleverd, poke bowl. Gamba wokgerecht met currysaus is niet geleverd maar wel besteld. Wij ontvingen een beef wokgerecht met normale saus en daarnaast gefrituurde gamba's en gefrituurde kip. We zijn ervanuit gegaan dat het gamba wokgerecht was uitverkocht en wij daarom een ander gerecht kregen. Met gamba's en extra kip voor het ongemak. Netjes opgelost en het was zoals gewoonlijk heerlijk.

Marjan van den Bruinhorst
18 november 2020

Heerlijk gegeten bestelling stond klaar bij het ophalen en gratis toegevoegd een zak cassave kroepoek Ga hier zeker vaker eten bestellen

Annemiek
15 november 2020

Gewoon een goede poke bowl. Knapperige kip, genoeg groenten.

Marriet
14 november 2020
Erik
11 november 2020

Perfect!

Dirk
9 november 2020
Saskia
8 november 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
8 november 2020

Heel lekker en mooi op tijd. Een koude tas en een warme tas. En toch light frisdrank ook al stond dat niet op de site :-) Bedankt!

Kuijpers
5 november 2020

Heel erg goed

Lee
5 november 2020

Erg lekker en snel bezorgd!

Van laar
2 november 2020

De crispy chicken bevatte heel weinig kip en heel veel rijst. Tijdens bezoek aan het restaurant was de portie wel oké .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
31 oktober 2020

Goede website. Ruime keus. Gevarieerde boxen. Eten was mooi op tijd. Wat warm moest zijn was warm. Vriendelijke bezorging. Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en mooi gepresenteerd. Wederom een fijne ervaring.

Wouter
31 oktober 2020

Heel lekkere specials voor een goede prijs!

Thimo
25 oktober 2020

De Edo-set sinds een tijdje weer eens besteld. Deze is vernieuwd en is nu nog beter! Echt lekker gegeten.

Esther Tempelaar
17 oktober 2020

Het was weer heerlijk!

Maaskamp
17 oktober 2020

Jammer dat gisteren de Wasabi en ketjapsaus er niet bij de sushi zijn geleverd.

Tomas
11 oktober 2020
Marijke
10 oktober 2020

Heerlijk

Kim
10 oktober 2020
wander
10 oktober 2020

lekker maar zoals helaas wel vaker geen honing over de noedels zoals uitdrukkelijk en vriendelijk verzocht, inmiddels zijn ze niet veel goedkoper dan de alternatieven dus we zijn iets minder trouwe klanten.

JP van Kempen
5 oktober 2020

Het eten was goed maar niet meer echt warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diane
4 oktober 2020

Ik mis alleen de tamagi maki

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
2 oktober 2020

Lekker en snel!

Marijke
26 september 2020

Wederom super

JanH
24 augustus 2020

Mooi op tijd gebracht. Eten uitstekend. Het beloofde blikje frisdrank ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marisa
21 augustus 2020

Van de week het maandmenu besteld. Heerlijke nasi en bami, met Thaise curry, mini-loempia’s en meer. Ook zat er een zalm gerecht bij, deze vonden wij erg droog en daardoor minder smakelijk dan de rest.

wielink
17 augustus 2020

afgelopen week 2 x sushi besteld bij Edo. Het was allemaal heel erg lekker, op de juiste temp. en op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Jan1951
10 augustus 2020

Tien minuten voor de gewenste tijd bezorgd, goed verpakt. Zoals gebruikelijk ruime porties en goed op temperatuur. Gefrituurde chicken wings bijzonder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Es
9 augustus 2020

Het Eten was heerlijk, er miste iets uit de bestelling, dit kan gebeuren en werd ook snel nabezorgd alleen de bezorger kwam met een geïrriteerde rotgang de stoep op racen waar allemaal kinderen aan t spelen waren... dit kan echt niet. Verder lekker zoals altijd.

van Eldik
8 augustus 2020

Nu de 3e keer dat ik moet bellen omdat de bestelling niet komt. De arrogante onaardige eigenaresse zegt dan dat de bezorger onderweg is maar dit is niet het geval want een half uur later is het er nog niet. Er kan altijd iets fout gaan, geen probleem! Maar ga niet lopen liegen! Dat gezegd hebbende is de sushi werkelijk subliem. Ontzettend goed!

Kuijpers
2 augustus 2020

Was weer heerlijk zoals altijd en super vers

Anita
31 juli 2020

Precies op tijd klaar en heerlijk vers smaakvol eten

Anna
29 juli 2020

We hebben weer heerlijk gegeten! Deze keer o.a. de Bentoboxen besteld Vandaag laten bezorgen en ze waren keurig op tijd! Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
25 juli 2020

Sneller dan verwacht! Eten was zoals we gewend zijn helemaal goed

A.D.Huijzer
25 juli 2020

Sushi niet stevig genoeg. Vallen uit elkaar wanneer ze uit de verpakking worden gehaald.

Gerrina
23 juli 2020

Was wederom erg lekker! Alles warm en vers. Bedankt!

Lennart Koster
20 juli 2020

Altijd lekker eten, altijd ruim op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lagerweij
20 juli 2020

Het eten was heerlijk. 1 uur voor levering besteld met vaste tijd maar het eten was 25 minuten te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Benneker
19 juli 2020

Keurig geleverd en het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Esther Tempelaar
19 juli 2020

Wij bestellen regelmatig, altijd van goede kwaliteit, bezorging prima. Juiste verhouding prijs/ kwaliteit. Dus een aanrader.

Rianne
18 juli 2020

Het eten was weer van goede kwaliteit. Vorige keer een wat mindere ervaring, maar dit maakte het weer goed. Ook de bezorging was keurig op tijd.

Sofia
18 juli 2020

In eerste instantie niet de juiste gerechten gekregen. Wij moesten daarom wachten tot de juiste bestelling werd gebracht. Daarbij viel het eten ook erg tegen. ‘Crispy Duck’ is totaal niet crispy en er was zeer weinig groente bij (3 kleine stukjes broccoli). Erg jammer..

chris
15 juli 2020
Sandra prins
11 juli 2020

Hele snelle bezorging! Garnalen heel erg lekker. Eens had iets minder doorbakken mogen zijn.

A. Broek
9 juli 2020

De sushi mix deluxe was erg lekker en ruim voldoende voor 3 personen. Ook was de levering keurig op tijd, echt een aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
6 juli 2020

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margot
2 juli 2020

Het was heerlijk!!

M.p.
28 juni 2020

sushi was niet okay en ronduit vies. Wokgerechten en chefsspecials waren super Gymzaal was to die for

Razylda
26 juni 2020

Top kwaliteit, lekker grote porties en heerlijk vers. Met dit keer ook een gratis extraatje.

Esther Tempelaar
25 juni 2020

Wederom heerlijk gegeten.

Arjan
21 juni 2020

Ik vind het jammer, dat het (overigens heerlijke) eten zonder verder bericht een kwartier te laat bezorgd werd.

Hedde
20 juni 2020

Heerlijk gegeten

Inger
17 juni 2020

Heerlijke pokebowl, zoals altijd!

Fliert
15 juni 2020

Snel bezorgd, vriendelijke bezorger Goed en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
12 juni 2020

Altijd heerlijke verse sushi! Zeer smaakvol! De aangegeven porties zijn ook ruim voldoende zoals wordt aangegeven. Keurig op tijd! Een feestje om thuis op tafel te zetten.

Maris
8 juni 2020

Supersnel bezorgd maar het eten was helaas lauw, vandaar 3 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JanH
8 juni 2020

Keurig op tijd bezorgd. Eten goed warm, kon direct het bord op. Eten smaakte goed, zoals eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
8 juni 2020

Superlekker

A.D.Huijzer
7 juni 2020

De maaltijd was heel uitgebreid en heerlijk van smaak en smaakt naar meer.

Veenhuis
6 juni 2020
A.D.Huijzer
5 juni 2020

Gevarieerd en smakelijk eten

Fam. Wind-Geluk
3 juni 2020

De bestelde maaltijd was uitstekend! Toch een vraag: ik bestel voor een bedrag van €29,45 en als ik betaal via iDeal moet ik ineens €29,70 afrekenen Hoe zit dat??? Graag uw reactie via mail gelukmc@gmail.com

Nakken
2 juni 2020

De poke bowl was lekker alleen zat er bij de poke bowl met zalm geen Surimi krap en viskuit en dit staat wel bij de beschrijving.

Gerina
1 juni 2020

Afgesproken tijd klaar. En royale hoeveelheden. Erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
31 mei 2020

Heel lekker, zalm wat droog , garnalen en ossenhaas heel erg lekker. Bezorging super snel. Leuke combinatie edo box B. We gaan jullie aanraden.

Maaike
31 mei 2020

Altijd lekker en supersnel bezorgd 😄

Puck
28 mei 2020

Fantastisch! Het eten was er veel sneller dan aangegeven, en het was weer heerlijk! Topkwaliteit! Lekkerste van heel Ede.

Erna van Dorp
26 mei 2020

Heerlijk eten wat netjes en keurig op tijd werd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Nina
25 mei 2020

Over het algemeen prima. Lekker eten en vriendelijke service. Wel moesten wij een kwartier langer wachten tot het eten klaar was. Op de website werd anders vermeld.

Breman
24 mei 2020

Kwaliteit was top, alleen een deel van de bezorging niet in één keer bezorgd

Sanne
24 mei 2020

De lekkerste sushi die ik in Ede heb gehad! Ze kwamen ook nog eens optijd!

Ray
23 mei 2020

Het was lekker en op tijd geleverd. Helaas was de lading behoorlijk gehavend. Ook hadden de heerlijke warme noodles en boontjes de sushi verwarmd. Zonde van het goede werk van de kok.

JanH1951
22 mei 2020

Keurig op tijd bezorgd. Eten goed warm en smakelijk als altijd.

Lennart Koster
19 mei 2020

Bezorging was echt bloedsnel. en het eten was lekker en goed warm bij aankomst. Topzaak.

Paul
18 mei 2020

Snelle levering, heerlijk gegeten. Goede porties en netjes geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny Ruijs
16 mei 2020

Kwaliteit van het eten was goed en de hoeveelheid was meer dan voldoende . Allleen jammer dat het eten niet warm genoeg was. Terwijl ik eerder dan de afgesproken tijd het eten op kwam halen. Volgende keer bestel ik het niet vooraf.

Hoang Luu
15 mei 2020

Goed service!

Patrick
14 mei 2020
Arjan
13 mei 2020

Lekker gegeten en perfect op tijd geleverd, bedankt!

Martin
12 mei 2020

Half uur te laat en eten niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone lubberding
12 mei 2020

Een half uur na de tijd dat het bezorgd zou worden , was het er niet. Na een telefoontje bleek dat ze ermee bezig waren en dat het eraan kwam. Na weer een uur wachten , gebeld en bleek dat ze er mee bezig zijn, vaag verhaal, onduidelijk wat de reden was. Gevoel dat de bestelling meerdere malen vergeten was. Na iets meer dan drie uur na het plaatsen van de bestelling, hebben we hem ontvangen. Geen excuses, maar iets extra's te eten... wij bestellen hier niet meer. Onbetrouwbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
11 mei 2020

Wederom lekker gegeten. Lekkere Sushi voor goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thimo den Hartog
11 mei 2020

Was echt weer heerlijk. Alleen de wasabi en 1 soja-flesje ontbraken. Verder top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Biesheuvel
11 mei 2020

Het eten was heerlijk. De bestelling kwam wel een uur (!!!) na de afgesproken tijd! Dat was vorige keer ook dus twijfel of ik weer zou bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

San
11 mei 2020

3 kwartier moeten wachten op de bestelling terwijl wij in de vroege middag al besteld hebben met verwachting dat het eten op tijd kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reina
10 mei 2020

Noodles waren iets te zacht maar de smaak was goed.

El
8 mei 2020

Mijn ouders en ik hebben zelden zo lekker gegeten bij thuisbezorgd. Het eten was goed warm, de kwaliteit was geweldig en de bezorging was snel. Na een aantal keer een slechte ervaring te hebben gehad met andere restaurants waren we wat sceptisch over thuisbezorgd bestellen, maar wij hebben ons favoriete thuisbezorgd restaurant gevonden! We hadden een edo bento box, een paar losse stukjes maki en wat loempia’s besteld en we kunnen er met zijn drieën bijna 2 dagen van eten. De hoeveelheid die je krijgt voor het geld is verbazingwekkend. De sushi was ook heerlijk vers, smaakte goed en je kon proeven dat het kwaliteit sushi was. Zeker een aanrader!

Ge van den Brink
8 mei 2020

Was prima!

Dwin
7 mei 2020

Altijd goed! Ook nu weer tevreden

Peter
2 mei 2020

Heerlijk en snel geleverd. Lekker pittige Wasabi!

Patrick
1 mei 2020

Al heel vaak hier gegeten of besteld en iedere keer is het gewoon goed.

Barry
29 april 2020

Edo is onze favoriet als we zin hebben in sushi: goed bereide porties en erg smaakvol. Ook de wokmaaltijden zijn een aanrader

Juliette
28 april 2020

Perfect op tijd, en weer ongelofelijk lekker gegeten! De chef special Peking Eend is echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

The
27 april 2020

Heel smakelijke gerechten, helaas hebben zij 1 gerecht vergeten die later kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
26 april 2020

Vlot afgeleverd, goed warm, goede kwaliteit kip, zalm aan de droge kant.

Sabine
26 april 2020
Marieke
25 april 2020

Heerlijk gegeten!

Bokschoten
25 april 2020

25 minuten later bezorgd, maar het was het wachten waard. De sushi was voortreffelijk.

Tom
25 april 2020

Heerlijk gegeten. Het was veel meer dan ik had gedacht. We hebben echt heerlijk gegeten.

Meilau Hulstein
25 april 2020

De lekkerstr sushi's

Anja
24 april 2020

Het eten was super maar de bakjes zaten onder de saus de hele tas zat onder. de volgende keer dus iets voorzichtiger rijden zodat het eten ook netjes wordt bezorgt. Verder hebben we goed en lekker gegeten zeker voor herhaling vatbaar.

Kees
22 april 2020

Lekkere sushi’s en op tijd bezorgd

Gosé
21 april 2020

Heerlijke pokebowl en sushi en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
19 april 2020

Het eten was lekker, alleen de sushi was erg los, waardoor ze uit elkaar vielen en er zat ook geen saus bij de garnalen. Niet zo goed als eerdere keren, helaas.

Mera
19 april 2020
Carel
19 april 2020

Wij hadden graag gehad dat het eten wat warmer was geweest verder was bezorging en kwaliteit prima in orde zeker voor herhaling vatbaar hoogachtend Carel

Theo
16 april 2020

Vriendelijke bezorger en zoals vanouds heerlijk gegeten.

Carla Stuurman
14 april 2020

De sushi werd keurig op tijd, zelfs binnen de verwachte tijd geleverd en was heerlijk!

José
14 april 2020

Heerlijke verse sushi en keurig op tijd bezorgd

R.J.
13 april 2020

Altijd lekker en op tijd. Erg goed en aanbevolen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliette
13 april 2020

Zoals altijd ontzettend lekker gegeten! Ipv 45 minuten na 30 minuten al bezorgd, de peking eend was fantastisch! Alleen het bakje had gelekt- misschien is daar nog iets op te verzinnen? Maar smaakte er niet minder om, echt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ikke!!!
12 april 2020

Netjes optijd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
12 april 2020

Was heerlijk als altijd en netjes binnen een half uur bezorgt

Anna
12 april 2020

Superlekkere gerechten en snel bezorgd! Normaal eet ik het rijst wat bij bijv. een pokebowl zit niet op, maar deze echt wel!

Ede
12 april 2020

Super goede sushi!

Nick
6 april 2020

Helaas een slechte beoordeling. We bestellen al jaren bij Edo maar de laatste 2X was de sushi erg zuur. Recept lijkt gewijzigd te zijn. Erg zonde want wij vonden ze de beste in de omgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jojo
6 april 2020

Snel bezorgd, heerlijk en vers. De warme gerechten waren wel een beetje lauw. Dat was jammer, kan een keer gebeuren. Lekkerste sushi uit de Ede!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits
5 april 2020

Keurig op tijd geleverd. Alles was naar wens en kwalitatief zoals we gewend zijn van Edo. Het was weer heerlijk genieten van jullie gerechten!

van Ommeren
24 maart 2020

Sushi was van slechte kwaliteit , zeewier was taai, sojasaus te weinig ( extra voor betaald ) Niet gewend , normaal gesproken erg goed . Op tijd besteld , te laat bezorgd € 70,00 voor betaald , was het niet waard

Marijke
22 maart 2020

Super lekker en snel

JanH
22 maart 2020

Normaal gaan we altijd naar Edo om te eten maar nu voor de eerste keer besteld. Eten kwam voor de gewenste tijd en het bleken royale porties te zijn. Heerlijk gegeten!

Kuijpers
17 maart 2020

Eten was heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
27 februari 2020

Heerlijk gegeten

Juul
25 februari 2020

Smaakte weer fantastisch!

Jaap
21 februari 2020
Anita Radstaat
20 februari 2020

We bestellen vaker bij Edo en het smaakt altijd heerlijk. Helaas voelde de sushi gisteren haast warm aan en dit lijkt me echt niet de bedoeling.. We hebben zitten twijfelen om direct met de melding te bellen, maar we hadden ook niet veel tijd over. Verder prima

CvdB
18 februari 2020

Eenvoudige site/makkelijk te bestellen online, service prima + op tijd klaar welke je online aangeeft en vriendelijke medewerkers bij ophalen …. en niet te vergeten, heerlijk eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Gruyter
9 februari 2020

De kwaliteit is echt super. Het is echt lekker, en veel beter wat je bij de "vergelijkbare" wokrestaurants besteld. Bovendien hebben ze ook leukere dingen in het assortiment. We bestelling hier wel vaker. Het enige nadeel dat ik kan noemen is dat ze wat zuinig zijn met de wat duurdere ingrediënten. Bij de omschrijving "Noedels met rundvlees en Gamba's" kreeg ik laatst 1 gamba, en eerder maar 2. Hetzelfde geldt voor de "Garnalen in avocadosaus" wat voor die prijs wel wat meer mocht zijn. Maargoed, dit kan natuurlijk ook aan de kwaliteit van de ingrediënten liggen. Echt een aanrader verder!

Loes Groeneveld
29 januari 2020

Lekker benieuwd hoe de ei met tofu gemaakt is en waar je dat kunt kopen want dat is erg kekker

Van As
6 januari 2020

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CvdB
5 januari 2020

Via internet besteld & betaald, fijn dat je tijdstip van ophalen kunt invullen en dat het dan ook klaar staat. Sushi wederom erg smakelijk. Dank !!!

Corina
3 januari 2020

Heerlijk eten, als altijd. Helaas is er met de bezorging iets mis gegaan, alles had gelekt, soyasaus zat overal, in de bento box zat alles door elkaar. Met vis vind ik dat niet zo erg, maar nu zaten garnalen, zalm en beef door elkaar. Niet zo geslaagd deze keer.

José
24 december 2019

Heerlijke verse sushi, keurige en vriendelijke bezorging!

Merel
23 december 2019

Erg lekker! Goed kwaliteit en vers!

T. Weijman
23 december 2019

Heerlijk gegeten. Prima op tijd bezorgd en behulpzame koerier met neerzetten van de maaltijden i.v.m. met mijn beperkingen!! TOPSERVICE Ik vraag me af of jullie ook zilvervliesrijst hebben of kunnen gebruiken. En hebben jullie misschien ook Edo geschenkbonnen? Zo niet, misschien een idee? Met vriendelijke groeten, T.Weijman

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jane Tai
22 december 2019

Heerlijke verse sushi niet te zout en geen enorme rijstballen. Ook de wokgerechten mooie rijkgevulde porties. Echt een aanrader!!

Bob
16 december 2019
Nadine
8 december 2019

Top!

Saskia
29 november 2019

Heerlijk eten, goede kwaliteit

Lagerweij
28 november 2019

Vorige keer was er weinig kip op de poke bowl, dit aangegeven tijdens de bestelling en dit keer wel voldoende kip. Het eten komt ook netjes op tijd of 5 min eerder.

Brenda
25 november 2019

Was vers, maar niet zo lekker. De sushi had een soort zure mayonaise erin? Ik vind Shabu Shabu echt veel lekkerder, maar dat zit denk ik niet in Ede. Bezorging was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap Ede
24 november 2019

Zoals altijd goed eten, en goede bezorging.

Emmie van Ommeren
23 november 2019

Eten super goed Bezorging stipt op tijd

Anoeska
18 november 2019

Netjes en op tijd bezorgd. Heerlijk eten.

Floor Vermuelen
17 november 2019

De bestelling was bijna koud, en ik had duidelijk om warme hapjes gevraagd want de vorige keer was het ook al koud. Het bakje met saus was gaan lekken door het plastic tasje heen met zakjes hapjes, een vieze kliederboel en te weinig saus bleef er over voor de hapjes. Heel spijtig maar ik ben niet tevreden over de bezorging, ik ben wel vaste klant bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Troostwijk
17 november 2019

Supersnel en goed weer. Het enige vervelende dat er met vervoer altijd iets mis gaat, pokebowl op zijn kant en de helft van de saus uit de wokgroente schotel, maar t blijft super lekker

Jan v.d. Brink
31 oktober 2019

Heerlijk eten. Niet duur. Erg snel gebracht. Alle lof.

Henk
28 oktober 2019

Snel en lekker

Frits
24 oktober 2019

Ondanks de verhuizing en verleggen van het accent naar bezorgen en afhalen is de kwaliteit van Edo gelukkig ongewijzigd goed gebleven. Heerlijke Sushi!!!!

Lagerweij
20 oktober 2019

2 poke bowl besteld. Snelle levering en het eten was heerlijk! Hele avond vol gezeten zonder behoefte aan eten. Aanrader!

Greetje
6 oktober 2019

Zoals altijd heerlijk en top! Ook de bezorging weer precies op tijd.

Daisy
30 september 2019

Snelle bezorging en lekkere sushi. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
17 september 2019
T.Visser
16 september 2019

Heerlijk gegeten, telkens een openbaring zo lekker! Binnen een kwartier op tafel, ga zo DOOR!

Henk
9 september 2019

Snel geleverd, lekkere poke bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly Blokland
9 september 2019
Tomas
7 september 2019
Es
1 september 2019

Poke bowl besteld, super lekker! Vorige keer toen ik hem had besteld was de portie alleen veel groter. Miste de sojasaus en de stokjes.... hopelijk kan dit de volgende keer anders.

Anouk
11 augustus 2019
Anne
2 augustus 2019

Altijd top! Verse sushi en nette bezorging. Wel mogen ze van mij meer variëren met de combinatieboxen.

Peter
26 juli 2019

Top gegeten!! Waren eerder te vroeg dan te laat, top!!

Peter M.
15 juli 2019

Normaal gesproken heb ik geen enkele klacht over de kwaliteit van het eten, maar de sushi van afgelopen zondag was niet erg vers en daarom ook niet zo lekker als ik dat van Ede gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thi Do
13 juli 2019

Lekker 👍

Maria Tanis
13 juli 2019

Niks op aan te merken. Het eten was heerlijk, en de bezorging prima.

Ab
8 juli 2019

Sommige sushi's waren niet erg strak gerold.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bmeijd
26 mei 2019

Eten werd vlot bezorgd en was heerlijk. Voor het eerst iets bij Edo besteld om te laten bezorgen, we doen dat zeker vaker.

Rianne
17 mei 2019

De Pokébowls waren top!

Kappert
16 mei 2019

Heel lekker, heel veel voor het geld en de bezorging was erg snel, 15 minuten ongeveer!