Beoordelingen van Edo Ede

Recente recensies van Edo Ede

4 sterren na 260 reviews

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd vlot bezorgd en was heerlijk. Voor het eerst iets bij Edo besteld om te laten bezorgen, we doen dat zeker vaker.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pokébowls waren top!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, heel veel voor het geld en de bezorging was erg snel, 15 minuten ongeveer!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk grgeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bijgerechten. Mooi gepresenteerd en perfect op tijd bezorgd door een keurige medewerker. Kortom, perfect allemaal.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was oke. Te veel rijst in verhouding tot de groenten naar mijn smaak.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd bijna een half uur later bezorgd, was daardoor niet warm meer. Ook was het niet zo lekker als we van Edo gewend zijn, weinig smaak en de salade was meer dressing dan sla. Jammer, want je betaald er genoeg voor.

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi heerlijk , bezorger vriendelijk en stipt op tijd. Aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De polebowl zalm is echt geweldig!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed zoals altijd

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker ! De beste sushi van Ede

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi (Maki deluxe set met extra sushimi). Was teveel voor 2 personen. De Maki-set had in een grotere box gemogen, zat wat op elkaar gepakt.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia's waren niet meer knapperig en de zakjes van de loempia's en de garnalen waren helemaal nat van het vet/vocht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bezorger vriendelijk.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De krabsalade met ijsbergsla van de Edoset zag er niet goed uit en ik vond het zuur smaken. Gelukkig was de sushi wel goed.

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna al het eten was lekker alleen de garnalen waren heel groot en niet zo lekker en de saus die bij de garnalen zit is normaal ook veel lekkerder. Normaal als ik ze bestel zijn de garnalen wel heerlijk

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Snel bezorgd. Heerlijke sushi en lekkere box. Ruim voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds de beste van Ede.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie sushi was altijd al lekker maar jullie hebben jezelf dit keer echt overtroffen. Heerlijk verse producten en zo'n verfijnde smaak. Ik heb ervan genoten, dankjewel! Complimenten voor jullie sushi chef!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima, sushi beetje simpel, sashimi zeer vers. Bezorging stipt op tijd.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was weinig variatie in de schotel, de losse rauwe tonijn was niet lekker en aan de rijst onder de zalm zat een rare smaak. Ieder z'n ding, maar voor ons geen Edo meer.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en keurig op tijd! Het bestelde eten was heerlijk! De beef Terriyaki was heerlijk mals, net als de kipspiesjes! En de gefrituurde garnalen waren mooi knapperig! Top! Ook geweldig dat jullie in Bennekom bezorgen!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik was zeer teleurgesteld toen bij het ophalen van mijn online bestelling bleek dat de zaak gewoon gesloten was vanwege verbouwing. En dat ik het maar moest doen met een eenvoudige, sorry

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi Edo, het eten was erg lekker maar de loempia's waren al koud toen ze hier waren (kon ik gelukkig goed opnieuw opwarmen in de airfryer) en de poke bowls waren compleet door elkaar gehusseld, 2 waren zelfs open gegaan en de helft van de inhoud lag los door elkaar in het plastic tasje. Het was dus behoorlijke chaos toen we het uitpakten, dat was even schrikken. En niet zo leuk om mijn gasten voor te zetten.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer verrukkelijk, zoals altijd. Ik woon in Baarn maar haal mijn sushi in Ede bij Edo, gewoon omdat ze de beste zijn!

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd top! Alles vers en van topkwaliteit. Keurige bezorging en mooi op tijd.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was mooi op tijd en goed warm, maar de bentobox had waarschijnlijk op zijn kant gelegen, want alles lag door elkaar en de saus was uit de doos gelekt. Verder ontbrak de gratis frisdrank. Jammer, want het was wel lekker als niet alles door elkaar had gezeten. We zijn beter gewend. De pokébowl was wel prima.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse topkwaliteit zoals we gewend zijn in het restaurant, maar dan netjes op tijd thuisbezorgd. Perfect! Hartelijk dank.

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de Edobox besteld voor 2-3 personen. Wij zijn met zijn tweeën goede eters. Je kan hier rustig met 3 personen van eten. Kleine eters wel met 4... De variatie in de (smaken van de) hapjes is wat beperkt, maar op zich best lekker. Wij houden erg van alle soorten aziatisch eten, dus ook Japans, maar toch is hetrelatief vrij duur. Het gratis drankje bij bezorgen is leuk, maar die drank staat bij mij ook in de koelkast. Ik zou liever wat meer warme hapjes zien. Ongetwijfeld een kwestie van smaak...

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam keurig op tijd en was erg warm! Top dus !!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die pokebowls zijn lekker!! Enige tent in de regio waar deze verkrijgbaar zijn!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer top zoals altijd!

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vaak bij Edo gegeten maar dit was jammer genoeg wel een tegenvaller. Besteld om 17.55 voor 19.00 Om 19.30 werd het gebracht half uur te laat zonder excuses. Ik had een bento b Alle vlees en vis zat door elkaar Erg jammer want mijn man lust geen vis Eten was lauw en het vlees was absoluut niet gaar en ontzettend taai(heb hier ook een foto van) Ik snap dat beef iets rauw moet zijn maar dit was niet goed. Sushi was daarin tegen erg lekker en de gebakken garnalen ook! Jammer... ik ben beter van jullie gewend..

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voldoende, maar was slordig opgemaakt (breuk, filet dat naast de rijst lag) en had niet de hoge kwaliteit die wij van Edo gewend zijn. Met vriendelijke groet, Richard Cramer.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, erg lekker en datgene wat moest ook warm. Zelfs in Bennekom??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maki's,maar iéts zuurder dan ik gewent ben maar wel goed!!!

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. We hebben er lekker van gegeten.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

5sterren...we hebben weer heerlijk genoten van de sushi box. Tot snel maar weer.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakt goed, alleen udon noodles waren gebroken stukjes.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, warm en lekker. Gewoon top.

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd waren de sushi's en sashimi's heerlijk vers. Goede bezorging. Top, altijd weer voor herhaling vatbaar.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online te bestellen Snelle en nette bezorging Heerlijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Niet goedkoop maar zo lekker en meer dan genoeg. Bezorging was iets te vroeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers klaargemaakt en rap bezorgd. Zeer tevreden over de hoeveelheid, was ruim voldoende.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle en correcte bezorging en de maki Deluxe+tamago's.... geweldig!!!!

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed maar lauw. Koud is het wel smakelijker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was niet op juiste temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en warme bijgerechten. Vooral de Gyozo is bij ons een succes.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, deze viel helaas wel uit elkaar zodat eten lastig werd. Ook hadden ze de saus vergeten wat erg jammer was. Loempia's niet bijzonder Bezorging prima en snel

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens "maki de luxe"besteld en die is nog steeds geweldig net als de bezorging ;ook die was vlot en netjes !!!!

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk. De levering was supersnel en goed warm.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar warme gerechten al sterk afgekoeld. Moest zelf even opwarmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de sushi/maki behoorlijk beschadigd. Verder was het weer super lekker.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam mooi op de afgesproken tijd, was goed warm en weer erg lekker. Bedankt Edo en tot een volgende keer!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was gepland om 17.30 Stond om 17.05 al voor de deur.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke website en op tijd bezorgd!!

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald deze was op de afgesproken tijd klaar, daarna thuis heerlijk gegeten.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten, stipt op tijd bezorgd.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een kwartier was onze bestelling er al op een drukke zondagavond! Supersnel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was helemaal prima in orde Was alleen iets onhandig ingepakt waardoor een bakje salade open was gegaan en verspreid over het hele tasje zat. Alles zat eronder. Maar gelukkig niet in de andere doosjes gekomen.

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Al paar keer gegeten bij Edo en het is echt perfect. Nu dit keer een bestelling gedaan. Sushi mix van €22,50 besteld. Had tijd doorgegeven 17uur ophalen, ik hoefde amper te wachten en ik had het al. En echt super super lekker, dit gaan wij zeker vaker doen.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker gegeten. De porties waren wel aan de kleine kant voor het bedrag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst van sushi aan de zure kant en warme hap was lauw.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim een half uur later, maar gelukkig was het eten nog goed warm en lekker.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en op de afgesproken tijd bezorgd. Heerlijk eten.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Nvt

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige maki's alleen jammer dat de futo maki niet op de bestellijst staat maar heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!!!!!

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en eten prima. Wel jammer dat het blikje drank er niet bij zat.

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer bij Edo online besteld. Wat een gemak. Vooraf betaling o.k. Levering - zelfs op een feestdag - precies op tijd. Prima kwaliteit, vriendelijke bezorger (die natuurlijk een fooi kreeg). Edo door mij van harte aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer viel het eten wat tegen. Voornamelijk omdat de warme en koude dingen bij elkaar verpakt waren. Hierdoor was de zalm van de sushi bijna gaar. De warme gerechten waren niet echt warm. Jammer want we hadden ons echt op sushi verheugd.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en super vers. Het was genieten.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was ook dit keer goed te eten. Alleen het beloofde blikje frisdrank zat er weer niet bij erg jammer!

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben een Bento box besteld met warme gerechten, de bestelling kwam Een half uur te laat waardoor alles echt koud was!! Het was niet lekker meer de zalm en het vlees waren niet meer te eten en de bami ook kou!! Balen want was 28 euro kwijt !! Echt slecht

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maki de luxe was weer geweldig!!!!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer sushi afgehaald. Prima kwaliteit en erg lekker. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam een uur later dan was aangegeven...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was mooi op tijd En was erg lekker voor herhaling vatbaar

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker. Bezorger was alleen op de fiets. Ritje van denk ik zo'n minuut of 10/15. Dus onze warme gerechten waren lauw. Was wel een vriendelijke jongen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten 2 uur van te voren besteld, zou 18.30 uur bezorgd worden. Vanaf 18.30 er 2x achteraan gebeld, 2x werd verteld dat het er binnen een paar minuten eraan kwam. Uiteindelijk een half uur te laat. Bezorger kwam erg hard aanrijden en reed erg roekeloos weg, reedt bij wegrijden een grote bloempot omver. Starte zijn scooter nog een keer en reedt snel weg, zonder ook maar iets te zeggen over de bloempot. Deze ligt nog steeds op de grond, is te zwaar om op te tillen. Vervolgens gaan eten, bleek het eten ook nog lauw en koud te zijn! Erg ontevreden! Volgende keer bestel ik ergens anders.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super weer. En exact op tijd,, chapo!

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

XACT OPTIJD MET EEN PRIMA QUALITEIT

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima van kwaliteit, bezorging een kwartiertje te laat.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en de beste maki's uit de omgeving!!!!!

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende smaak. Sate was weer heerlijk, de saus erbij was voor het eerst te sterk, waardoor erg overheersend. De vorige keren altijd perfect.

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Heel handig online bestellen en aangeven hoe laat je er hoopt te zijn. Misschien zou het handig zijn als er op de website staat dat de straat is afgesloten en waar je dan het beste kunt parkeren.... Het smaakte goed!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel !!!

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd gekozen van 18.30, om 18.28 stond de bezorger voor de deur, top! Goed eten, vers en warm. Aanrader!!

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heerlijk! De bezorger had denk ik haast want het eten was wat gehusseld in het bakje.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Ik kom al jaren bij Edo, en hun bezorgservice is net zo goed.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit sushi was goed. Allleen de afgesproken bezorgtijd was 1 uur te laat. Begrijp dat het druk kan zijn, maar geef dan via een app aan dat de bezorgtijd later is dan afgesproken. Dan weet men waar we aan toe zijn,

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matig, De sushirijst was aan de zure kant en de vis had weinig smaak.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwalitei van het eten is goed, maar de bezorging dramatisch, de Bentobox was veranderd in 1 grote prut, alles zat door elkaar en de sushi's waren helemaal kapot. Gezien de rijstijl van de bezorger is dat ook niet zo vreemd. Bijna 40 euro betaald voor een maaltijd die zeer goed kan zijn indien de bezorging goed is.Een grote misser voor Edo.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi kwam veel te warm aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Het smaakt zeker naar meer. Volgende keer bestellen we weer bij jullie

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn zoons vonden het erg lekker en hebben helaas niets voor mij overgelaten.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, zoals altijd. Bezorger was netjes en correct.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer fantastisch! Echt heerlijk genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was een beetje warm maar dat is dan ook het enige minpunt.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sashimi en de familie box was kakelvers. We hebben bijzonder genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over kwaliteit maar de meegeleverde ketjap (?) 1 flesje bleek bij wat wij hadden besteld weinig. Beefrolletjes vragen om meer.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig verzorgd en lekker. Bezorging exact op het gevraagde tijdstip.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme producten worden bij koude producten in 1 plastic zak gestopt.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd ?

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Ondanks het rond etenstijd was. De kwaliteit was weer heerlijk van de sushi.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ruim 30,00 eoro besteld. Snelle bezorging en lekker, maar alle sushi lag als één grote prak door elkaar en dat was erg jammer :(

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en erg lekker.

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer helaas geen roze saus bij de sushi, ondanks dat ik het bij de bestelling had vermeld. Ook de stokjes ontbraken, maar die hadden we zelf nog op voorraad.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit ok, bezorging hopeloos (zeker 1,5 uur gewacht. Eens maar niet weer)Edo weet ervan

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou om 17.15 uur worden bezorgd en dit was ook zo. Zou alleen een gratis blikje drinken bij zitten ivm het eind bedrag. Maar helaas. En er zaten ook geen stokjes bij toch handig als je sushi eet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en volgende keer graag aan de stokjes denken ;-) sushi met een vork is toch wat vreemd eten ;-)

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte uitstekend. De presentatie was minder. De rolletjes niet strak gerold. Bezorger 20 min te vroeg. Onderweg was de hele bestelling door elkaar geschud.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

??

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling prima uitgevoerd. Exact op gewenste tijdstip geleverd. Sushi's van zeer goede kwaliteit. Wat een gemak dat online bestellen en afrekenen.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven dat ik contant met 50 euro sou betalen. Had de bezorger toch geen geld bij zich. Vaker sushi gegeten maar dit was de eerste keer dat ik sushi heb weg gegooid. De sushi met vis leken wel bedorven. Bakjes waar de sushi in zaten waren te vet om vast te pakken. Voor mij was dit zonde van het geld en de trek die ik had in sushi.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op de aangegeven tijd. Het eten was lekker van smaak , het enige wat net ietsje minder werd ervaren was de temperatuur van het eten. Dit ondanks vervoer in een speciale tas. het was lauwig, niet goed warm.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar, wij zijn gek op Japans eten!

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, de bestelling klopte en het was heerlijk!

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewenste bezorgtijd 18.45 uur opgegeven en precies om 18.45 uur ging de deurbel!!! Daar hou ik van? Eten was goed verpakt en was heerlijk.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de warme gerechten hadden iets warmer mogen zijn.

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was helaas minder dan we gewend zijn. Tonijn was verkleurd en de rest beetje smaak loos. Jammer, volgende keer beter

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect !

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, er gaat niets boven Edo in Ede als het gaat om sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1 1/2 uur voordat de bestelling er was dat vonden we erg lang duren. En het warme gedeelte was dus koud en voor het bedrag dat we betaalden echt zonde van het geld . Misschien is Lunteren te ver voor de scooter...

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele jaren komen wij in het restaurant en sinds een paar jaar bestellen we ook het eten voor thuis. Altijd heerlijk, we genieten er iedere keer weer enorm van. Het verveelt nooit!

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers. Prima eten (weer). Ga zo door Edo.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op Oudejaarsavond; 100% kwalitatief erg goed en op tijd bezorgd! Complimenten

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! goede kwaliteit.

, 26-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten. Echt de beste sushi :)

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde bijna een uur. Eten was lekker, maar prijs kwaliteit vond ik tegenvallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van een geweldig hoogstaand sushi diner! Voor ons geen ander meer dan Edo! Garnalen en bonen waren goed warm en sushi mooi van vorm en super van smaak!

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker maar weer voor de zoveelste keer dat het blikje frisdrank ontbreekt.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker. Sommige maki vielen uit elkaar. Waarschijnlijk door het vervoer. Blijft toch wat duur als je prijs vergelijkt met ander eten zoals Surinaams, thais of chinees

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima weer! Snel, & heerlijk weer!

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had aangegeven geen garnaal te willen, maar wel gekregen. Dat is jammer. Verder heerlijk gegeten.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, uitstekende SUSHI(zo als altijd)

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed... behalve deze keer. De sushi was lauw en klef en voor het eerst zat er tonijn uit blik in de sushi. De sateetjes waren bleek. Kortom.. normaal gesproken lyrisch over ons maaltje maar nu dik onvoldoende. En dat terwijl we al heel vroeg besteld hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Is altjd goed! Beef is helemaal goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer top.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van Sashimi mix. Zaten graten in en een stuk wat niet gaar/eetbaar/rauw was. Te duur in verhouding voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal erg snel klaar en van goede kwaliteit

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Goed van smaak. Prima verpakt met saus en wasabi in een bakje. Stipt op tijd bezorgd. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, maar het beef black pepper was smakeloos, vet en zonder peper, de rest was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat wij bij Edo hebben besteld en zeker niet de laatste keer. Wij hebben gesmuld !! Alles was perfect en lekker vers en de bezorging was prima.

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk zoals altijd. De bezorging was alleen echt slecht. Ik had al om 15 uur besteld dat het om 18.30 uur geleverd zou worden en ze waren er pas om 19 uur. Dat vind ik echt niet kunnen!

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles lekker warm (behalve de sushi en de salade) De kippasteitjes en de noodles zijn echt aan te bevelen. En dan heb ik het nog niet over de galante en lieve bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima niets op aan te merken! Lekker vers en wat warm moest zijn warm.

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, erg lekker. Echt niet te vergelijken met bijvoorbeeld de sushi in de AH!!! Ik heb de bestelling alleen afgehaald omdat ik om de hoek woon. Ik kan het iedereen aanraden!

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Sushi was een beetje platgedrukt door bezorging, maar het was er niet minder lekker door.

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd !

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te duur voor wat je krijgt (Sushi mix (2 personen))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bakje met de gerechten is waarschijnlijk omgevallen of had scheef gestaan, waardoor de saus/ vocht door de hele plastic zak zat en alles eronder zat.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering en super service!!

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was erg lekker en snel bezorgd. De maki's varieerden echter behoorlijk in dikte. Het potje chili-mayo hoeft er niet bij. Verder was het jammer dat het gratis blikje cola er niet bij werd geleverd.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij Edo en voor de tweede keer heel goed. Bezorging is erg snel, Sushi is top, warme gerechten zijn heerlijk. Zelfs de nasi is uitstekend. Wij gaan hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de Edo set besteld (zie de site, onder bestellen voor de inhoud) .De bestelling werd snel geleverd en de sushi's + de overige gerechten waren echt heerlijk.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vroeg om een blikje sinas of Lemon en krijg altijd cola de gember kreeg ik wel waar ik om vroeg . Verder heeft het goed gesmaakt. Maar waarom krijg ik cola ik drink geen cola.....

, 06-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zeer goede kwaliteit , goed op tijd bezorgd. Alleen erg aan de prijs.

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede sushi tot een klein jaar geleden, voor ons gevoel is de kwaliteit minder geworden. Sushirolls vallen vaak uit elkaar en de sushi is vlakker van smaak en slecht gesneden( eindstukjes op je bord). Jammer! Misschien andere koks of eigenaar...wij bestellen er even niet meer!

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder goede sushi/maki en precies op de juiste tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi! Bezorging binnen een half uur, erg netjes.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, kwaliteit. Bezorging snel en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk as usual! Wordt wel tijd dat de maki kip gewoon op de bestel lijst komt te staan, want die is erg lekker! Vind persoonlijk de maki tempura rol te groot, eet niet heel makkelijk! En die saus bij de Gyozo..... Super! Jammer dat dat weer niet te verkrijgen is als je gewoon in het restaurant zelf eet...

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer klasse. Deze keer was de bezorging ook heel goed ( prima op tijd en onbeschadigd

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Nederland, echter de sojasaus en de gember waar ik speciaal om had gevraagd vergeten. het "gratis blikje cola" hoeft van mij ook niet, niemand drinkt bij ons cola.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd en Zoals altijd voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 1 uur en kwartier moeten wachten op mijn bestelling.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed maar wel goed aan de prijs.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu de warme snacks nog echt warm bezorgen (misschien door goed verpakkingsmateriaal aan te schaffen) en dan zou het helemaal super zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed gegeten! En lekkers vers! Bestel zeker gauw nog een keer!

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht lekker eten. De bezorging was snel!

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde mini loempia's waren koud. Het blikje fris zat er niet bij. De bezorger was netjes en vriendelijk

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top!

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bezorging is iets fout gegaan want helaas was het bijna een "stampot" geworden. Volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze buren en niet het feit dat we buren zijn, maar neem van ons aan, Edo is de moeite van het proberen meer dan waard.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk gegeten en vraag tbv persoonlijke wens goed ingevuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shushi was weer heerlijk, net zo vers als in het restaurant. Voor herhaling vatbaar!

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijd aangegeven voor 18.00 uur om te bestelling geleverd te krijgen. Bezorging was precies op tijd. Eten was goed. Beef is wel malser geweest, maar nog steeds lekker. Helaas is alles wat duurder geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi, ik bestel vrijwel altijd hetzelfde. Jammer dat de presentatie soms verschilt.. dan weer gefruite uitjes eroverheen en dan weer niet.. dan wel pittig dan bijna niet. Ook de bezorgtijd van 1 uur, bij het aangeven van de optie zo snel mogelijk vind ik erg lang. Doet vermoeden dat ik beter gewoon een tijd aan kan geven en dat ik het dan sneller bezorgd krijg.

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging wederom te laat. Gelukkig na een telefoontje deze keer maar half uur. Vorige keer anderhalf uur te laat. Sushi lekker

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, maar voor de zoveelste keer zat het gratis blikje frisdrank er niet bij. Desondanks zou ik blijven bestellen bij edo, maar zet het er dan niet bij....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, door vervoer vas de presentatie wat rommelig. Tip : wij zouden het waarderen als we naast de bestelling bevestiging ook een mail kregen op welk tijdstip uw bezorger bij u vertrekt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde zeer lang voor aflevering. Het eten was niet heet meer. Er werd € 1,00 extra kosten berekend en de site is niet duidelijk over de bezorgkosten. Je denlkt dat boven € 30.00 de bezorgkosten wegvallen. De nasi was lekker maar niet warm genoeg.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Alles was vers en zag er goed verzorgd uit.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. De kwaliteit van de sushi is normaal gesproken 'goed'. Deze keer was het 'zeer goed'. Dit doordat het supervers was; net bereid vlak voordat het werd bezorgd.

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen al jaren bij Edo. Wegens omstandigheden konden we niet naar jullie toe komen, dus we besloten om allerlei lekkers thuis te laten bezorgen. Gelukkig was de kwaliteit net zo goed als in het restaurant. Alles was nog lekker warm. Dank jullie wel!

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en vlot gebracht

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was helaas 25 minuten te laat. Hierdoor waren de warme gerechten lauw, dat was jammer. De koude sushi gerechten smaakten heerlijk!

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, aardige bezorger, uitstekende sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis alleen de gember bij de sushi de laatste tijd. Verder altijd prima!

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was beleefd en vriendelijk.

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: super. Vooral die sushi' s met het krokante laagje. De bediening was ook vlot.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd erg lekker bij Edo , helaas hadden we gister sushi die van binnen niet gevuld was. Het zag er erg onsmakelijk uit. Helaas kan ik hier geen foto plaatsen , anders had ik het gedaan. Edo willen jullie contact met ons opnemen. Want dit zijn we niet van jullie gewend!

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier diverse keren besteld en erg lekkere smaakvolle sushi gekregen. De laatste tijd laat men echter steeds vaker steekjes vallen. We bestellen meestal de edo set maar dan weer geen salades erbij, dan weer de spiesjes vergeten, sushi volgestrooid met gebakken uitjes (?), telkens wat. Vanavond was echter de laatste keer, rond 17:45 een online bestelling gedaan die om 19:00 bezorgd moest worden, om 19:15 gebeld waar het bleef en men moest er nog aan gaan beginnen, gingen er haast achter zetten ! Nou laat maar, er zijn andere, wel betrouwbare zaken in de omgeving.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 45 minuten te laat. Ik had op vrijdagochtend al besteld!!

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met afstand"te best sushi in town" +vriendelijke mensen en een goede service

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima. Bami wat minder, maar da's kwestie van smaak. Kwaliteit was goed!

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super goede kwaliteit en snel bezorgd.

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, de bezorger was alleen wat later dan de afgesproken tijd, omdat er mensen op tijd weg moesten was dat niet zo handig. We hebben wel erg genoten van het eten.

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via de site te bestellen. Op tijd bezorgd en het blijft lekker

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushirijst was nog een beetje warm wat de smaak van de sushi echt ten goede komt. Heerlijk gegeten en binnen een halfuur bezorgd. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een uur moeten wachten op onze bestelling, met koude usuyaki en hongerige kinderen tot gevolg. Verder heerlijk gegeten.

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht, warm en smakelijk. Wat ik nog mis is dat er op de site staat voor hoeveel personen het ongeveer is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi ????????????

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles verliep prima en snel. De shusi 's waren heerlijk.

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging, het bestelde was vers en lekker.

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd goed. Echt heerlijke sushi!

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk maar de loempia's waren koud en slap. Ik heb ze weggegooid. Bovendien duurde het heel lang voor de bestelling er was. Na een uur heb ik gebeld en toen vertelde de mevrouw aan de telefoon dat het er aan zou komen. Uiteindelijk hebben we toen ook nog een half uur moeten wachten. Dus na 1,5 uur hadden we lekkere sushi met koude slappe loempia's! Zonde!!! Tip: bel naar de klanten als het lang gaat duren. Dan kunnen ze ervoor kiezen iets anders te gaan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en bezorging uitstekend. Bij de bestelling gevraagd om extra bakje Wasabi. Helaas zat er helemaal geen Wasabi bij. Jammer

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was ruim een half uur telaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit/prijs verhouding sushi en goede porties! Was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.